Sähkönkäytön pelisäännöt laitureilla!

Sähkönkulutusta ei mitata laituri/paikkakohtaisesti. Käytetty sähkö lankeaa kerhon, siis meidän kaikkien yhteisesti maksettavaksi. Tilapäinen sähkönkäyttö on toki edelleenkin sallittua, mutta jos käytät tavallista peruskäyttöä enemmän sähköä vaikkapa jääkaappeihin tai veneiden lämmittämiseen, on suositeltavaa, että maksat tästä vapaaehtoisen 40,00 euron vuotuisen kertamaksun.

Koronakevään jälkeen aurinkoiseen veneilykesään

Takana on tapahtumarikas koronakevät. Maalis-huhtikuussa koronatilanne näytti aika hurjalta ja mielessä ehti käydä, tuleeko tästä veneilykesää ollenkaan. Onneksi ihmiset ovat toimineet vastuullisesti rajoituksia sekä suosituksia noudattaen, ja poikkeusolojen jälkeen pystymme palata kohti normaalimpaa arkea.Meille Venekerhon jäsenille tämä tarkoittaa, että pääsemme taas nauttimaan Kokkolan hienosta saaristosta. Kerhosaaressa sauna ja grillipaikka ovat käytössä normaalisti, mutta koronaviruksenkin takia […]

Kokouksia

Kevätkokous joka päätettiin siirtää corona epidemian vuoksi myöhempään ajankohtaan on päätetty pitää syksyllä samana päivämääränä vuosikokouksen kanssa. Kokousten pävämäärä, paikka ja aika ilmoitetaan lähemmin.